JMC's ute & inne lista




Killar som tror de är så himla coola
Ush, vem hatar inte irriterande killar som går runt och tror att de är de coolaste killarna på skolan, om de bara visste hur töntigt det är ...

Fjällräven dunjackor
Visst är de ganska snygga, MEN DE KOSTAR TYP 5000! Är inte det lite överdrivet? Det tycker iallafall vi, när man kan hitta likadana för minst halva priset?

Kenye West
Ni kanske inte hört talas om det där han gjorde på MTV galan, vi berättar nu. Taylor Swift och Beyonce bland annat var nominerade till bästa musikvidio, och Taylor vann. När hon stog på scenen så gick Kanye West upp dit och sa att Beyonce skulle ha vunnit, och Taylor visste inte vad hon skulle säga. Riktigt dåligt gjort.

One Tree Hill
Okej, det kanske inte är nått jätte dåligt med själva programmet, men det dåliga är att det spelas istället för gossip girl, och nu spelas det bara på söndagar. Vi vill ha tillbaka Gossip Girl!

 

Jullåtar
Last christmas, Jag såg mamma kyssa tomten, Jingle bells, White Christmas... Det finns en hel del mysiga låtar på jul som vi älskar att lyssna på, man får verkligen julkänsla!

Spotify
Det är riktigt skönt att lyssna på låtar från Spotify, förutom reklamen emellan låtarna då!

Klä julgranen
Vet inte om det finns något mysigare än att bara lyssna på julmusik och klä granen med hela sin familj, det är verkligen gött.

STORA halsdukar
Tänk dig en kall måndagsmorgon och man ska gå ut till skolan, då finns det inget bättre än stora halsdukar att vira omring sin hals och känna värme, sen är det ju ett plus att det är snyggt och trendigt också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0